Om oss

Produktområder | Salgs- og leveringsbetingelser

Efa Elektro AS er en distributør av elektro materiell til det profesjonelle markedet i Norge.

Bedriften ble etablert i 1939 og har dermed lang fartstid, mye erfaring og høy ekspertise innen elektrobransjen. I dag er Efa markedsledende innen tavler og skap, og har som mål å bli ledende innen flere produktområder som; Vern, Pluggbar installasjon, Strømskinner, Komfyrvakt og Elbilladere.

Vi jobber hver dag for å være markedets mest komplette distributør både når det gjelder produkter og kompetanse. Bedriften består av 35 ansatte som holder til i moderne lokaler på Kolbotn. EFA fremstår i dag som er salgsorganisasjon som har agentur på over 20 merkevarer i Norge. Det at vi er en 100% norskeid bedrift gir oss en unik fleksibilitet når det gjelder valg av produkter og leverandører. Vi har ingen konsern som setter begrensninger, og vi står dermed fritt til å håndplukke de beste leverandørene innen sine spesialområder.

I nettbutikken vår kan du handle til dine prosjekter når det passer deg. Der finner du over 6000 ulike produkter, alt fra skap og vern til komfyrvakt, kabler og elbilladere. Alle lagerførte varer ligger på lageret vårt på Kolbotn, og vi pakker og leverer varer til hele Norge fortløpende - hver eneste dag.
Logg inn eller søk om å bli kunde her.

En av våre viktigste oppgaver er å få løsningene fra våre leverandører til å fungere sammen, slik at våre kunder får færre leverandører å forholde seg til, og en forsikring om at totalløsningen fungerer. Våre ekspertiseområder; tavler og skap, vern og sikringsmateriell, strømskinner og pluggbar installasjon, innehar et av markedets mest komplette produktspekter for distribusjon av energi i bygg og anlegg.

Vårt kundesenter og prosjekteringsavdeling er selve hjertet av bedriften. Med sin kunnskap, ansvarlighet og tverrfaglige kompetanse utarbeider de, i samarbeid med våre kunder, løsningsforslag spesialtilpasset det enkelte prosjekt. Vi sørger for å bidra med vår kunnskap og innovasjon både før, under og etter leveranse.

Se vår katalogLes vår personvernerklæring her.