Gå til dokumenter for SGK4010, 4011 og 4012

Sensor: SGS1010 / 1011 / SGS1012
Styringsenhet: SGC410

Innohome komfyrvakt SGK4010 bilde-SGK401X02

Komfyrvakten varsler med ulike alarm- og feil-signaler ved for høye temperaturer eller hvis det er noe feil med produktet. Her finner du en oversikt over de forskjellige alarm- og feil-signalene, hva de betyr og hva som må gjøres.

Varmesensoren er plassert over koketoppen:
Alarmsignalet er et pip med høy tone.

Styringsenheten er plassert bak koketoppen:
Alarmsignalet ringer som en telefon.

Intelligent varmesensor:

Lyd:
Korte pip med få sekunders mellomrom (foralarmsignal), deretter raskt «pip, pip, pip»

Lyd01-2

Se video med lyd:

komfyrvakt utkoblet

Betydning:
Varmesensoren har registrert en farlig situasjon. For-alarm før faktisk alarm som slår av koketoppen. Et kontinuerlig pip betyr at koketoppen har blitt slått av.

Tiltak:
Montering på vegg og avtrekkshette: Hvis alarmen utløses under vanlig matlaging, må dekselet til varmesensoren trykkes én gang mens for-alarmen høres. Montering i tak: Vent til koketoppen har kjølt seg ned.
Sjekk og evt juster følsomhetsnivå.
Gå til video for å sjekke og stille følsomhetsnivået

Styringsenhet:

Lyd:
Et kort ring med intervaller på 5 sekunder.

Lyd02-1

Spill lyd:

Betydning:
Koketoppen ble slått av for en stund siden.

Tiltak:
Montering på vegg og avtrekkshette:
 Sett først alle kokeplatebryterne på «0» (ikke nødvendig på koketopper med touchbetjening), og trykk deretter én gang på dekselet til varmesensoren.
Montering i tak: Koketopper med mekaniske brytere: Slå først av alle bryterne på ovnen (sett dem på 0) før avstillingsknappen trykkes inn én gang. Koketopper med touch-betjening: Koketoppen kan brukes igjen når styringsenheten slutter å alarmere og lampene på koketoppen tennes.

Styringsenhet:

Lyd:
En kontinuerlig ringing.

Lyd05

Se video med lyd:

for-høy-temperatur-til-reset

Betydning:
Koketoppen er for varm til å slås på igjen.

Tiltak:
Vent til koketoppen har kjølt seg ned til et trygt nivå. Koketoppen kan slås på igjen når styringsenheten begynner å avgi korte ring med intervaller på 5 sekunder (se over).

Styringsenhet:

Lyd:
Et kort og et langt ring annenhver gang hvert femte sekund.

Lyd06

Spill lyd:

Betydning:
Koketoppen har blitt slått av på grunn av en midlertidig feil i systemet (automatisk feildiagnose).

Tiltak:
Sett først alle kokeplatebryterne på «0» (ikke nødvendig på koketopper med touchbetjening), og trykk deretter én gang på dekselet til varmesensoren. Hvis alarmen ikke stopper, se ofte stilte spørsmål, side 20, spørsmål 3 i brukermanualen.

Intelligent varmesensor (og styringsenhet):

Lyd:
ett pip/ring i minuttet.

Lyd08

Spill lyd:

Betydning:
Varmesensoren har svakt batteri.

Tiltak:
Varmesensoren må skiftes ut - et trykk på dekselet til varmesensoren utsetter alarmen i 12 timer. Når batteriene har gått tomme, kan koketoppen bare brukes i 5 minutter om gangen (EN-krav).

Se hvordan du kan skifte batteri:

sette-inn-batteri.sgk4010

Brukerveiledning

Hurtig-guide

Se hvordan du kan skifte batteri:

sette-inn-batteri.sgk4010

Se hvordan du kan sjekke følsomhetsnivået:

sjekke-foelsomhetsnivaa-sgk4010

Se hvordan du kan stille følsomhetsnivået:

stille-foelsomhetsnivaa-sgk4010

Se hvordan du kan tilbakestille til fabrikkinstilling:

Tilbakestilling-til-fabrikkinnstilling

Trenger du Support?

Du kan også ringe vår support på: 66 81 24 00

Åpningstider: 08:00 - 16:00, mandag - fredag.