Takk for besøket under Eliaden!

Nyhet! Elsteel Techno Module Light nå opp til 1600A

Vi fortsetter utviklingen av Techno Modul tavlesystem. I tillegg til at Techno Modul Light nå er retestet til 1600A lanserer vi også fleksible DIN skinner og sokkeldeler for enkel justering og forflytning.

Kampanje ut juni!

Vi markerer varmere tider med kampanje på sikkerhetsprodukter. Ut juni får du ekstra gode priser på Charlie 1 elbillader, Innohome komfyrvakt SGK4010 og overspenningsvern fra Raycap.

Eliaden 2022

Se hva som er i vente under messedagene 31. mai til 2 juni!

Lad smart uten smart lader

Smart lader, smart hus, smart bil? Alle vil lade smart og spare penger på strømregningen, men hva bør man egentlig tenke på når man skal sette opp smart lading av elbil?

Åpningstider i påsken

Vi nærmer oss påske og minne om våre åpningstider gjennom påsken.

Wieland Podis CON flatkabel

Med Wieland podis® CON flatkabel får du en trygg, rask og svært fleksibel distribusjon til ditt ladeanlegg.

Strømskinner til dine prosjekter

Det er mange gode grunner til at strømskinner har blitt en foretrukken måte for å distribuere energi i store og små bygg de siste årene.

Kampanjepriser ut april!

Vi har kampanje med ekstra gode priser på elbillader, ladekabler, isolerte klemmer og plastkapslinger ut april 2022. Logg inn i nettbutikken for å se dine priser!

Nye supportsider og FDV-generator

Vi utvider supporttjenesten vår for komfyrvakt og elbillader, og lanserer FDV-generator hvor du enkelt kan laste ned FDV for ett eller flere produkter.