Efa - leverandør til proffmarkedet

Hvem er vi og hvorfor bør du velge oss?

Efa ble etablert i 1939 og har dermed lang fartstid, mye erfaring og høy ekspertise innen elektrobransjen. I dag er Efa markedsledende innen tavler og skap, og har som mål å bli ledende innen flere produktområder som; Vern, Pluggbar installasjon, Strømskinner, Komfyrvakt og Elbilladere.

Vår visjon er er å være et førstevalg i leveranse av produkter og løsninger. Vi jobber hver dag for å være markedets mest komplette distributør både når det gjelder produkter og kompetanse.

Vi er i dag 35 ansatte og holder til i moderne lokaler på Kolbotn. Efa har agentur på over 20 merkevarer i Norge. Det at vi er en 100% norskeid bedrift gir oss en unik fleksibilitet når det gjelder valg av produkter og leverandører. Vi har ingen konsern som setter begrensninger, og vi står dermed fritt til å håndplukke de beste leverandørene innen sine spesialområder.

Hvorfor bør du søke? 

I nettbutikken vår kan du handle til dine prosjekter når det passer deg. Der finner du ulike produkter, alt fra skap og vern til komfyrvakt, kabler og elbilladere. Alle lagerførte varer ligger på lageret vårt på Kolbotn, og vi pakker og leverer varer til hele Norge fortløpende - hver eneste dag.

Efa er en leverandør til det profesjonelle markedet i Norge. Privatpersoner kan ikke kjøpe produkter direkte hos oss.

BannerSome

Søk om tilgang til nettbutikken