Komplett sortiment med ABB-vern

Vi leverer alt av ABB-vern for boligskap og tavler.

Komplett sortiment med ABB-vern

ABB-vern for boligskap

Vi har et bredt sortiment med ABB-vern for tilknytningsskap, boligskap og leilighetsskap. Skapene tilbys som komponentpakker eller ferdig koblet etter kundens ønske om bestykning.

ABB-vern for tavle

ABB leverer elektroniske vern for energimåling og har kommunikasjonsmoduler for integrering mot et toppsystem. Siden vårt Elsteel tavlesystem er fulltestet med ABB vernprodukter opp til 6300A kan vi tilby en komplett løsning for våre kunder.

Smissline TP

SMISSLINE TP sørger for at lastfrie enheter og komponenter kan kobles på og av under spenning,  uten behov for ekstra personlig verneutstyr. Det åpner opp helt nye muligheter når det kommer til en sikker installasjon, utbyggbarhet, drift og fleksibilitet. Typiske bruksområder for SMISSLINE TP er i datasenter, sykehus, flyplasser, industri, telekom og andre anlegg der nedetid bør unngås. Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling.

 

Kjøp ABB-vern i nettbutikken

Med ABB på lager kan våre kunder bestille produkter og løsninger, lett tilgjengelig på Kolbotn. Du finner dem i nettbutikken, og i vår skapgenerator.

Automatsikring / OV Jordfeilprodukter

Modulærprodukter Sikringsholder og sylindersikring

Effektbrytere Lastbrytere Startapparater og betjeningsmateriel