Nyhet! Elsteel Techno Module Light nå opp til 1600A

banner-elsteel1600A

Vi fortsetter utviklingen av Techno Modul tavlesystem. I tillegg til at Techno Modul Light nå er retestet til 1600A lanserer vi også fleksible DIN skinner og sokkeldeler for enkel justering og forflytning.

Techno Module Light nå opp til 1600A

tm_light

Sammen med Elsteel fortsetter vi utviklingen av Techno Modul tavlesystem. Techno Modul Light er retestet og godkjent iht. tavlenormen EN439 helt opp til 1600A, 800V, 50kA med form 4b seperasjon. Dette gir mulighet for kostnadseffektive hoved og underfordelinger i mellomsegmentet. Techno Module leveres med kapslingsgrad opp til IP43 med fullstendig avdekkede frontadekninger i IP2XC utførelse levert ferdig tilpasset dem fleste anerkjente vern fabrikater.
Efa leverer komplet effektbryterserie med tilpassede montasjeinnsatser tilpasset ABB fra XT1 til XT7 bryter.
Techno Module Light er modulbasert system som sikrer maksimal fleksibilitet tilpasset det enkelte anlegg for en kostnad og plasseffektiv tavleløsning tilpasset norske markedet. Techno Module kan konfigureres i tegneprogrammet Techno Module Designer som gir komplette stykk lister samt layout i både 2D & 3D.

Du finner Techno Module Light 1600A i nettbutikken her.

 

Vi lanserer fleksible DIN skinne innsatser

Innsats

Vi utvider sortimentet innenfor Techno Module Light med nye DIN-innsatser. Nyeste tilskuddet er DIN-innsatser med dør funksjon på frontplatene. Disse kommer i tillegg til eksiterende løsninger med faste DIN-skinne innsatser i stål og plast utførelse. Nye innsatsene leveres i 400mm og 600mm bredder fra 1 til 7 rader pr. modul. Innsatsene forenkler tilgangen til DIN-monterte enheter for tilkobling og arbeid bak IP2XC frontplatene med kun en stk DIN-3 lås for hele innsatsen.
Innsatsene med dør løsning kommer både som komplette DIN-innsatser samt tett dørløsning tiltenkt brukt foran montasjeplater eller annet type utstyr som man ønsker enkel tilgang til.

Du finner fleksible DIN innsatser i nettbutikken her.

Vi introduserer justerbar sokkel på tavler

HubSpot Video

 

Elsteel nye justerbare sokkelhjørner for enkelt å kunne justere alle hjørnene på tavlesokkelen.
Enkel høydejustering for kompensasjon på ujevnheter på gulver, skjeve vegger eller justering for enkel sammenkobling av tavler bestående av flere felt. Man kan justere hvert hjørne opp til 15mm med en vektbelastning opp til 600kg på hvert hjørne. Selve justeringen utføres enkelt med vanlig skralle via utsparing i sokkelen.
Justerbare sokkelhjørner har standard dimensjoner og er kompatible med standard sokkelsortiment fra Elsteel.

Du finner justerbare sokkelhjørner i nettbutikken her.

Sokkel for enkel forflytning

HubSpot Video

 

Elsteel nye sokkelløsning muliggjør enkel forflytning av tavlen. Enkel og kostnadseffektiv løsning der man demonterer front og bakside av sokkel for enkel å komme innunder tavlen med truck eller jekketralle. Dette muliggjør enkel forflytting av tavlen på verksted og forenkler transport og plassering på byggeplass.
Sokkelløsningen er tilgjengelig i alle skapbredder fra 800mm til 2400mm bredde. Ved bruk av transportseksjonering av tavlen benyttes sokkelen på hver transportseksjon.

Du finner flyttbare sokkeldeler i nettbutikken her.

Kjøp dem i nettbutikken!

Du finner våre Elsteel Techno Module Light 1600A i nettbutikken, eller ved å kontakte vårt kundesenter. Hvis du ikke har tilgang til nettbutikken kan du søke om dette her.

Kjøp Elsteel-tavlesystemer i nettbutikken