Nesten halvparten av alle husbranner starter i forbindelse med matlaging og tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), viser at Brann- og redningsvesenet hadde 3 547 brannutrykninger til boliger i Norge i 2018. Hele 45 prosent av utrykningene skyldes komfyren.

Innohome komfyrvakt i bruk

Hvordan oppstår komfyrbrann?

  • Eldre står for mange av komfyrbrannene på dagtid. Risikoen er at de enten skrur på feil plate eller glemmer at de lager mat.
  • Småbarnsfamilier opplever ofte hektiske hverdager med mange forstyrrelser. Denne gruppen risikerer at en forstyrrelse gjør at man glemmer matlagingen. En annen risiko kan være at et barn kan skru på bryteren, ved et øyeblikk av uoppmerksomhet.
  • Unge som kommer hjem fra byen midt på natten og er sultne, er årsak til de fleste branner som oppstår i private hjem på nattestid. Risikoen ved å lage mat i alkoholpåvirket tilstand er at man kan sovne fra komfyren.
  • Vi er alltid tilgjengelige på telefon og en melding, telefonsamtale eller lignende kan fort forårsake brann ved at man glemmer matlagingen. Dette gjelder både yngre og eldre generasjon.
Innohome House Fires Sluttkunde02

Komfyrvakten redder liv

Med en komfyrvakt blir komfyren slått av før det danner seg giftige gasser, og før en brann kan bryte ut. Investering i en komfyrvakt er en liten pris å betale for den tryggheten og sikkerheten som den gir. Dette er en av få tiltak en privatperson kan gjøre som faktisk kan redde liv. 

Innohome komfyrvakt

Vår Innohome komfyrvakt er den perfekte brannsikkerheten i ethvert hjem.

  • 5 års produktgaranti.
  • Effektiv og intelligent sensor.
  • Utskiftbart batteri med 6 års forventet levetid.

bilde-SGK401X02

Vi kan sette deg i kontakt med dyktige elektrikere over hele landet som leverer våre kvalitetsprodukter til riktig pris.

Send meg til kontaktskjema for tilbud på komfyrvakt