Hvorfor Ecoteknologi velger Wieland

Hvorfor Ecoteknologi velger Wieland

Wieland pluggbar installasjon har mange klare fordeler. Vår kunde Ecoteknologi har god erfaring med bruk av Wieland RST, les mer om deres erfaringer og hvorfor de kjøper pluggbar installasjon fra oss.

Hvem er Ecoteknologi?

Henning Nilsen hos Ecoteknologi har vært kunde av oss i Efa i flere år. De har spesialisert seg på lyspakker ved bruk av Wieland RST som gir gode muligheter for å sette opp lys i store konstruksjoner som messetelt, lagerhaller, idrettsanlegg og byggeplasser.

Hvorfor Wieland?

På spørsmål om hvordan Henning ble kjent med våre Wieland-produkter forteller han at han tidligere i karrieren skulle levere et større anlegg til en fotballhall på Sotra. Anlegget skulle delvis settes opp på dugnad ved hjelp av 10 spillere fra A-laget. Med vanlig kabling ville dette vært en nærmest umulig oppgave. Men med Wieland-kabling ble hele anlegget på 300 armaturer ferdig koblet på fem kvelder hvor de jobbet fra 17 til 23. Det var en god opplevelse, tidsbesparende og under oppsyn med ansvarsrett enkelt å ved å sette opp mye selv på dugnad.

Hvilke fordeler har Wieland?

De klare fordelene er først og fremst besparelsen på tid og penger, og at man enkelt kan instruere andre til å sette det opp på en faglig måte. Men det er også andre fordeler som at man kan teste lampene underveis og på den måten får bedre og bedre arbeidslys mens man jobber. Systemet er også veldig fleksibelt og gjør det lett å bytte ut eller endre på allerede oppsatt anlegg.

Store Prosjekter

Ecoteknologi jobber i dag mye med store haller og anlegg hvor det å sette opp lyspakker ofte kan være utfordrende. Ved å bruke Wieland RST i sine lyspakker har Ecoteknologi utviklet et system som er svært skalerbart, og hvor det er lett å overføre en stor del av jobben til kunden ved bruk av et enkel instruksjonshefte og teknisk tegning på hvordan det skal se ut.

Wieland pluggbar installasjon med IP65 til IP69K

Godt samarbeid

Henning forteller at han er godt fornøyd med samarbeidet med oss i Efa. Produktene handler han stort sett i nettbutikken, og i perioder med stor pågang har han hatt avtale på å kunne hente ut produkter i større bolker. Han beskriver et godt forhold til sin lokale selger og at konkurransedyktige priser, rask service og lett tilgjengelighet gjør det enkelt å velge Efa og våre Wieland-kabler.

Wieland pluggbar installasjon kan du enkelt handle i nettbutikken, eller ved å ta kontakt med din selger.

Ta kontakt med salg for mer informasjon om pluggbar installasjon fra Wieland

Kjøp Wieland pluggbar installasjon i nettbutikken